Afslanken &zo Gezondheidscentrum Badhoevedorp

powerslim coaches van Afslanken &zo Gezondheidscentrum BadhoevedorpPowerSlim voedingscoaches

Afvallen kan iedereen, maar op gewicht blijven is veel moeilijker en daar helpen Joyce van Hal en Heidi Stamitz, voedingscoaches van Afslanken&zo, je graag bij.  Afslanken&zo staat voor meer dan afslanken alleen, er is professionele begeleiding bij elke stap, want afvallen is meer dan alleen maar kilo’s kwijtraken!

 

Met het programma van PowerSlim helpt Afslanken&zo je naar een gezonde en evenwichtige lifestyle, terwijl toch genoten kan worden van lekker en gezond eten. De producten van PowerSlim zijn smakelijk. Het geeft de mogelijkheid om ‘gewoon’ zes maaltijden per dag te eten. In combinatie met groente en vlees of vis kan elke dag een lekker gerecht op tafel worden gezet.

 

Samen naar een blijvend resultaat is het uitgangspunt van deze afslankmethode. Wie eenmaal het gewenste streefgewicht heeft bereikt en zich een gezond en evenwichtig voedingspatroon heeft aangemeten, staat er overigens nog steeds niet alleen voor. De begeleiding gaat nog een jaar lang door als stimulans voor het bereikte resultaat. Het is zeker geen straf om met PowerSlim af te vallen; wij helpen je hier graag bij!
Afslanken&zo heeft vestigingen in Badhoevedorp en Aalsmeer. Meer weten? Kijk op www.afslankenenzo.nl, bel 06 – 12 06 32 73 of 06 – 30 75 54 16.
info@afslankenenzo.nl