Geslaagde open dag

By 19 oktober 2017Geen categorie

De open dag van 30 september was zeer geslaagd. De hele dag door druppelde er mensen binnen om een kijkje te nemen in ons gloednieuwe gezondheidscentrum. De zorgverleners hadden allerlei activiteiten uitgezet, zo kon bij de tandarts geleerd worden hoe je gaatjes boort en kinderen konden zich vermaken met een spannende zoektocht naar de laarzen van ‘7mijlslaarzen’. De lezing van Nupur Kohli werd enthousiast ontvangen, de luisteraars zijn erg nieuwsgierig naar haar nieuwe boek en hopen haar adviezen in te kunnen zetten in de praktijk voor meer mentale fitheid. Tot volgend jaar!

Open dag Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Open dag Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Open dag Gezondheidscentrum BadhoevedorpOpen dag Gezondheidscentrum Badhoevedorp

 

 

Open dag Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Leave a Reply