logo bodyswitch een zorgverlener in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Hoe kunnen wij u helpen?

BodySwitch is een praktijk voor leefstijlbegeleiding en helpt zowel volwassenen als kinderen om hun gezondheid terug te krijgen, te optimaliseren en te behouden. Dat doen we op basis van coaching, beweging-, voedings- en voedingssupplementenadvies.  BodySwitch is, naast ziektepreventie, gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van aanhoudende (chronische) klachten, zoals (ernstige) maag- en darmklachten, allergieën, eczeem, overgewicht (obesitas) en diabetes (suikerziekte).

 

Onze filosofie en werkwijze

Bij BodySwitch zoeken we altijd naar de oorzaak van uw klachten. Uw klacht op zich is niet het probleem. Maar wat is de oorzaak? Onze filosofie is daarom ook: “Meten is weten”!  Voor het achterhalen van de oorzaak van klachten maken we onder andere gebruik van gedegen laboratoriumonderzoek. Dit labonderzoek geeft waardevolle aanvullende informatie over de mogelijke oorzaak van uw klachten. Zodra we de oorzaken hebben gevonden, maken wij voor u een behandelplan op maat, voor het beste resultaat.
U bent niet gemiddeld. U bent uniek! 
Onze visie op gezondheidszorg is dat ieder mens uniek is. Er bestaat immers geen gemiddelde mens.
Wij denken daarom niet in protocollen en stellen u als cliënt volledig centraal.

 

Over mijzelfMartine bij Bodyswitch een zorgverlener in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Mijn naam is Martina Pieterse. Tijdens mijn opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut heb ik veel kennis opgedaan over de invloed van leefstijl op je genen en darmen en dus op je gezondheid. Juist mensen die te horen hebben gekregen dat ze met bepaalde klachten moeten leren leven of denken dat bepaalde klachten simpelweg erfelijk zijn, zijn er regelmatig verbaasd over hoe veel invloed zij zelf op hun gezondheid kunnen uitoefenen.
Ten tijde van mijn burn-out heb ik aan den lijve ondervonden hoe zeer ik de regie in eigen handen had. Hierdoor is ook mijn passie voor mijn beroep en mijn fascinatie voor de darmen, de basis van je immuunsysteem, ontstaan.

 

Vergoedingen
BodySwitch is aangesloten bij de Maatschappij ter bevordering van de OrthomoleculaireGeneeskunde (MBOG). Behandelingen worden zonder verwijsbrief van de huisarts vanuit uw aanvullende verzekering (deels) vergoed en gaan niet ten koste van uw eigen risico. Op de website vindt u hierover meer informatie.

 

Wilt u ook op een natuurlijke manier uw gezondheid verbeteren?
Bel dan voor meer informatie!

 

06 – 570 042 44
www.bodyswitch.nl
badhoevedorp@bodyswitch.nl