Checkgezondheid medische keuringen en arbodienstDe arbodienst

Er wordt veel van werkgever en werknemer gevraagd. Checkgezondheid.nl is er voor u beiden. Betrokken, met inlevingsvermogen, hoge kwaliteit, een goede prijs kwaliteitsverhouding en brede expertise: doelgericht met u op weg naar een gezonde onderneming met werknemers die gezien en gehoord worden.

Ziekmelding en preventie

Bij een ziekmelding zal Checkgezondheid.nl snel overgaan tot actie. In tegenstelling tot de gedachte dat er pas na zes weken iets dient te gebeuren zet Checkgezondheid.nl  in op preventie. Dat wil zeggen: op de derde dag na ziekmelding zal er al contact worden opgenomen met de ziek gemelde persoon. Bespaar niet op de verkeerde zaken. Snelle actie en doelgerichtheid zal profijt opleveren voor werknemer en werkgever.

Gezondheidscheck

Werknemers van bij ons aangesloten ondernemingen  kunnen als zij hiertoe behoefte voelen ten allen tijde onze online gezondheidscheck invullen. Aan deze service zijn voor de werkgever geen kosten verbonden. De gezondheidscheck komt rechtstreeks binnen bij onze bedrijfsarts. De bedrijfsarts zal handelen naar behoefte. Een gezondheidsadvies per mail of een oproep om de werknemer te spreken of fysiek te onderzoeken. Preventie in optima forma.

Kosteloos aansluiten

Checkgezondheid.nl is een arbodienst die korte lijnen hanteert, maatwerk levert, toezicht houdt op de wettelijke verplichtingen en werkgevers totaal ontzorgt als dat gewenst is. Registreer u ook bij Checkgezondheid.nl, daarmee voldoet u meteen aan uw wettelijke verplichtingen. U krijgt een gratis basiscontract van ons Onze arbodienst rekent geen abonnementskosten.

Team van professionals

Checkgezondheid.nl heeft een team van professionals, waardoor onze service verder gaat dan alleen arbozorg. Omdat wij elke ziekmelding oppakken als maatwerk, kunnen we direct de juiste professional inschakelen. Naast de arbodienst deskundigen, beschikken we ook over :
  • preventieve zorg deskundigen als fysiotherapie, psychologen, voedingsdeskundigen, longzorgdeskundigen, ontspanningstherapeuten,
  • een personeelsadviseur voor bijvoorbeeld het opstellen van een adequaat verzuimreglement,
  • gecertificeerde vertrouwenspersonen
  • een arbeidsrecht advocaat,
  • ondersteuners preventiemedewerker
  • een verzekeringsadviseur om een ziekteverzuimverzekering af te sluiten.
Daarmee ontzorgen wij volledig.

 

www.checkgezondheid.nl
020-740 11 00