Dameto Clinics Cosmetische behandelingen in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

 

Een medisch cosmetische kliniek, gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging.

Waarom?Dameto Clinics in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Met het verstrijken van de jaren verandert uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies, huidoneffenheden, een vermoeide uitstraling of veranderde contouren. Het lijkt dan alsof uw gezicht niet meer past bij hoe u zich innerlijk voelt. U wilt hier iets aan laten doen, maar wel op een veilige en deskundige manier en met een natuurlijk resultaat.

 

Dameto Clinics in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Cosmetische behandelingen

We vinden het belangrijk om uw natuurlijke schoonheid te herstellen door middel van minimale ingrepen. Een cosmetische behandeling kan bestaan uit een stimulerende medische peeling, maar ook uit een injectable behandeling, waarvan Botox en filler behandelingen het meest bekend zijn.

 

Medische behandelingen

Dameto Clinics International biedt verschillende medische behandelingen zoals de behandeling tegen acne, pigmentstoornis, migraine en spanningshoofdpijn, tandenknarsen en overmatig transpireren.  Daarnaast zijn we er trots op dat we in Nederland de zogenaamde XL Hair® behandeling hebben geïntroduceerd. Dit is een revolutionaire behandeling tegen haarverlies, resulterend in haarherstel bij zowel mannen als vrouwen.

 

Dameto Clinics in Gezondheidscentrum BadhoevedorpVoor al uw wensen

In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes kijken wij altijd naar uw hele gezicht en lichaam en luisteren we naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Vervolgens stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. Uw huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen, samen met een 3D-gezichtsscan, de basis van dit behandelplan.
Kom gerust eens langs om vrijblijvend kennis te maken. Of bezoek onze website www.dametoclinics.com