Logo Praktijk voor Verandering in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Wij helpen u weer vooruit

Helaas kent iedereen het wel, zo’n periode waarin het lijkt alsof je tegen een muur aanloopt en er geen weg omheen te vinden is. Vaak is het moeilijk zelf de blokkade te vinden en die uit de weg te ruimen. Praktijk voor Verandering helpt je weer in beweging te komen.

Praktijk voor verandering in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Problemen kunnen ontstaan door een relatie die onder druk staat, het verlies van een dierbare, een geschil met je werkgever, schuldenlast, faillissement, ontslag, fysieke klachten, afnemende vitaliteit, maar ook door verlammende onbewuste patronen. Om eruit te komen heeft u iemand nodig die met een objectief oog naar u en uw problemen kan kijken en vanuit een ander perspectief oplossingen kan aandragen. Ik ben zo iemand; door mijn jarenlange ervaring als verbinder van mensen en coach kan ik zeggen dat er ontzettend veel is besproken in mijn praktijk. En opgelost!
Mijn kracht is oplossingsgericht werken en het zien van verbanden, ik ben een doorpakker. Tevens werk ik samen met professionals die u met hun expertise weer verder kunnen helpen! Zij kunnen u bijstaan op het gebied van: Coaching – mediation – finance planning – schuldsanering – werk zoeken – vitaliteit verhogen – verliesbegeleiding – juridisch advies – familie/relatie bemiddeling – een zelfstandig bedrijf starten – psychische problemen.
Laten we een afspraak maken: het brengt u altijd een stap dichter bij waar u wilt zijn.

 

U kunt mij bellen: 020 – 740 11 00 of mailen: contact@praktijk-voorverandering.nl