Shizo natural cosmetics in Gezondheidscentrum Badhoevedorp Lifestyle

 

Steeds meer mensen ontdekken dat naast gezond en biologische eten, ook natuurlijke schoonheid bijdraagt aan een betere gezondheid en welzijn. Shizo Natural Cosmetics helpt sinds 2008 mannen en vrouwen die een groene en bewuste lifestyle nastreven via de webwinkel Shizo.nl bij het vinden van de juiste verzorgingsproducten.

 

Webwinkel

Shizo.nl is gespecialiseerd in natuurlijke en biologische huid en haarverzorging, make-up en parfums met een vleugje luxe. Beauty producten van mooie niche en biologisch gecertificeerde merken die in Nederland eerder nog niet of nauwelijks verkrijgbaar waren.
Het assortiment van Shizo bestaat uit ruim 800 beautyproducten die vrij zijn van chemische en synthetische ingrediënten die de gezondheid, het milieu of dieren schade kunnen toebrengen.

 

Showroomshowroom Shizo in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

In de showroom in Gezondheidscentrum Badhoevedorp (gebouw Atrium Business Centers) kan je langskomen voor advies en om producten die je misschien minder snel via internet bestelt, zoals biologische parfums en minerale make-up, zelf te bekijken en te testen. Heb je een allergie of specifieke huiduitdaging? Ik geef je graag persoonlijk advies. Wil je je huidige producten of make-up vervangen door natuurlijke of vegan producten? Ik help je graag om je beautyritueel groen en gezond te maken en te houden.

 

ShizoNatural in Gezondheidscentrum BadhoevedorpOver mij

Shizo Natural Cosmetics ontstond vanuit mijn persoonlijke zoektocht naar natuurlijke alternatieven voor de reguliere merken die ik gebruikte en die mijn huid en gezondheid negatief beinvloedden. Als ervaringsdeskundige met constitutioneel eczeem ontdekte ik dat er in Nederland nauwelijks goede én aantrekkelijke producten te krijgen waren. Zo begon mijn speurtocht naar natuurlijke en biologische topmerken. Want waarom zou een natuurlijk product niet een beetje chic en sexy mogen zijn?

Ontdek ons aanbod op www.shizo.nl