Workshop “Versterk jezelf(vertrouwen)”

Zet de eerste stap richting meer geluk en succes.

Iedereen is wel bekend met onzekerheid en de gevolgen. Het staat je geluk in de weg en zorgt ervoor dat je je potentieel niet volledig benut. Zonde, want het kan anders. Wij hebben goed nieuws voor u: Zelfvertrouwen kun je leren! En dat is wat wij u in deze workshop zullen laten zien. In kleine groepen gaan wij samen de uitdaging aan om van onzekerheid af te komen en het zelfvertrouwen te versterken. U krijgt handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan en een stap te zetten richting geluk en succes.

Inhoud:

* Wat is onzekerheid en waar komt het vandaan?
* Welke mechanismen zijn onderliggend aan onzekerheid?Workshop zelfvertrouwen Gezondheidscentrum Badhoevedorp
* Hoe wordt onzekerheid in stand gehouden?
* Wie ben ik echt?
* Wat kun je doen om af te rekenen met onzekerheid?
* Hoe versterk ik mijn zelfvertrouwen?
* Waarom is zelfvertrouwen de eerste stap naar geluk en succes?
Tijdens deze workshop doen wij individuele opdrachten die we bespreken in de groep (indien gewenst) en oefeningen om tot inzicht te komen.

Je leert:

* Wat jouw onzekerheid is en hoe deze kan herkennen
* Je gedachten te observeren
* Je kwaliteiten kennen
* Jezelf te accepteren
* Assertiever te zijn
* Lief te zijn voor jezelf
* Zelfvertrouwen uit te stralen

Voor wie?

Iedereen die onzekerheid kent, open staat voor zelfreflectie en bereid is de confrontatie met onzekerheid aan te gaan en er zelf mee af te rekenen. Zelfvertrouwen moet je opbouwen, er moet dus tijd en energie in gestoken worden. Zie het als een investering in jezelf, omdat je het waard bent!
Op zaterdag 18 november geven wij de workshop in Atrium Business Centers in Badhoevedorp (naast het gezondheidscentrum). Sloterweg 303, 1171VC.  Vanaf 9:00 uur kunt u binnenlopen voor een kopje koffie of thee en kennismaken met de trainer en de groep. Om 9:30 zullen wij beginnen met de workshop. Om 14:30 uur verwachten wij te eindigen. Lunch, koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs: 49,50 euro.

Meer informatie of inschrijven?  VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN