Vinyasa en Yin Yoga

Lichaam en geest in perfecte balans

De Indonesische Rery vertelt vol enthousiasme over haar yogalessen die zij al enige tijd verzorgt. Sinds kort kunnen ook ondernemers en inwoners uit de regio Badhoevedorp profiteren van de gezondheidsvoordelen van yoga.
“Ik wil mensen begeleiden naar een dieper niveau voor een goede lichamelijke conditie en een gezonde levensstijl. Met elkaar zorgen we voor de juiste balans tussen lichaam en geest. Met Vinyasa kom je in een soort flow waarbij de bewegingen en de ademhaling één zijn. Hiermee verbeter je de kracht en de flexibiliteit van het lichaam. Voor een beginner kan de les pittig zijn, maar dan bouwen we tussendoor wat meer rustmomenten in.” Bij Yin Yoga houden de deelnemers elke houding twee tot vier minuten vast waarbij de les zich richt op het bindweefsel.
Momenten van rust tussendoor maken de les tot een meditatieve ervaring. De yogadocente richt zich op alle doelgroepen van alle leeftijden met diverse lichaamscondities. Zij past de les aan op het niveau van de groep, waarbij een lenig lichaam niet nodig is.
“Na enige tijd verbetert je houding en voel je je energieker. De oefeningen ter ontspanning kun je elk moment van de dag gebruiken. Of je nu in de trein zit of ergens in de rij staat te wachten. Ademhalen lijkt zo eenvoudig, maar bij een onjuiste ademhaling ervaar je minder energie en voel je meer gespannenheid. Hier werken wij aan. Elke groep is voor mij een nieuwe uitdaging. Ik draag graag mijn kennis en ervaring over op mijn cursisten.”
 Yoga bij praktijk-voorbewegen in Gezondheidscentrum Badhoevedorp
U kunt een gratis proefles aanvragen via onderstaand e-mailadres.
Nu 10 lessen voor € 99,50 in plaats van € 125,-
of per les € 12,50
Neem contact met ons op voor meer informatie over wanneer de lessen plaatsvinden:
telefoon 020-740 11 00
contact@praktijk-voorbewegen.nl
www.praktijk-voorbewegen.nl/yoga